![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi o edycje pliku txt
jak wyswietlic aby bylo wiersz po wierszu wyswietlane dane z pliku tekstowego plk ma format bez zadnych separatorow oprocz nowej linii
thx za podpowiedz -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=28482
albo file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i przeglądasz tablice foreach" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak juz mam to tera jest next problem jak zrobic edycje poszczegolnego rekordu chodzi mi o zrobienie wyswietlenia danych wirsz po wierszu a z boku przypisac pole edytuj aby moglo wyedytowac poszczegolny wiersz tylko nie wiem jak wyciagnac dany wiersz
wyswietlanie mam takie
a do edycji:
bede niezmiernie wdzieczny -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]()
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
tak z tym ze chodzi mi o zrobienie takiego panelu ze po wyswietleniu bede mial cos takiego
text1 edytuj (tutaj jest link do danego wiersza) text2 edytuj (analogicznie) ... -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
Mówisz masz... powinno działać.
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
|
|
![]()
|
|
no i dochodzimy do pewnego problemu bo nie zapisuje danych no i przydalby sie do tego rozwiazania przycisk submit wiadomo z jakich racji... zwykli uzytkownicy
-------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:02 |