![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie coś
Kod $html = implode("", ( file("index.html") ) ); w index.html mam kod html i w pewnych miejscach znaczniki <!--ZNACZNIK-->, mam pytanie jak zrobić aby wyszukać wszystkie takie znaczniki i zwrócić je w tablicy... nie znam ile jest znacznikow w danym pliku nie wiem jakie są to znaczniki wiem tylko że zaczynaja się na <!-- i koncza na -->.... chce miec je wszystkie po przeszukaniu w tablicy, lub jakkolwiek inaczej reprezentowane, nie interesuje mnie czy są czy nie, chcę wiedzieć JAKIE DOKŁADNIE to znaczniki edit: ewentualnie niech mi ktoś powie jak przekształcić plik html w tablice, aby każdy sklejony wyraz, byl w osobnym elemencie czyli: to jako jeden element: <div></div> to jako dwa <div> </div> bo wtedy na tablicy mi by bylo juz to latwo zrobic edit: dobra eregiem chyba to rozwiąże ... ale na inne propozycje też czekam ;] edit: Dobra mam takie cos
ale zwraca mi tylko pierwszy element ktory znajdzie :| jak przejsc dalej.... Ten post edytował pirat 24.05.2005, 09:12:49 -------------------- Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało, kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje.
Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast tego:
daj
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
boze dzieki ;] bo juz sam napisalem cos takiego...
ale nie wiedzialem jak te tablice w ereg dzialaja wogole... cos z nimi nie tak ;] to co podales fajne dzieki Ten post edytował pirat 24.05.2005, 10:08:42 -------------------- Zdrowy rozsądek to rzecz, której każdy potrzebuje, mało, kto posiada, a nikt nie wie, że mu brakuje.
Czasami myślę, iż Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje zdolności. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:10 |