![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio na ekonto.net pozmieniali konfigurację php, włączyli register globals itd. Register już obszedłem ale cookies są nadal zdechłe przez co logowanie mi nie działa. skrypty nie tworzą cookie:
http://www.cms.rk.edu.pl/a.php - dead :/ mimo że wcześniej działało i działa na localhoście. Kto wie dlaczego tak się dzieje? --- ![]() hwao Ten post edytował Riklaunim 22.05.2005, 21:08:45 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po odświeżeniu (bo tak działa COOKIE):
Kod Array ( [fusion_visited] => yes [rkuser] => aaaa )
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przecież działa ![]() jak odwołujesz sie do danych z cookies? -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mi za cholery nie tworzą się... hm.. to chyba pozostałość jajec na aster city
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(Riklaunim @ 2005-05-22 17:40:36) Ostatnio na ekonto.net pozmieniali konfigurację php, włączyli register globals itd. Nie wiem czy ktos jeszcze pisze na reg glob on przeciez ta sa potemcjalne dziury, jak nie wiem ![]()
Musisz odsiwerzyc strone (cookie sa zapisywane i wyslane dopiero po przeladowaniu ![]() Jezeli nadal nie dziala to pewnie dlatego ze podales zly host i nie zostaje przeslane. (traktuje to jak cookie z innego serwera) |
|
|
![]()
|
|
działa pod mozillami win/lin a nie działa pod konquerorem, operą (lin), IE
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE działa, Opera (win) działa. Może zacznij sprawdzać czy nie masz włączonego blokowania ciastek...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(crashu @ 2005-05-22 22:17:57) IE działa, Opera (win) działa. Może zacznij sprawdzać czy nie masz włączonego blokowania ciastek... blokowanych nie mam... ani same z siebie się nagle nie zablokowały -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Mnie osobiscie nie podobaja sie te puste argumenty:)
Kod int setcookie ( string nazwa [, string wartość [, int data_ważności [, string ścieżka [, string domena [, int bezpieczne]]]]] ) z manuala masz przyklad
Tam podane sa te dane ![]() Jak masz tylko url http://strona.pl/costam/ssxza to uzyj parse_url" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem upgrade RkCMF i działa jak trzeba
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:54 |