![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dość proste pytanie, a przynajmniej tak mi się wydaje, chodzi mi o połączenie kodu php z HTML'em. Mam powiedzmy jakiś prosty przykład kalk.php:
HTML tworzy okienko gdzie będzie podany wynik dodawania i buttona który to dodawanie wykona. Całą funkcję będzie wykonywać php. Pokazuje na prostym przykładzie, bo będę potrzebował zrobić coś podobnego, ale dość bardziej rozbudowanego. Wszystko ładnie mi się wyświetla, php nie wyrzuca żadnego błędu, ale wyniku to on mi nie podaje. I teraz gdzie tu jest błąd ![]() ![]() --- ![]() hwao |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj sobie co to jest php, co HTML a co JavaScript.
Bo nie masz o tym zielonego pojecia. Próbujesz właśnie wykożystać php po stronie przeglądarki, tak jakby to było JavaScript. Ten post edytował mike_mech 22.05.2005, 12:17:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mieszasz php z JS. Swoja droga pisanie calca w php mija sie z celem. Uzyj do tego wlasnie JS.
-------------------- Artur Wasilewski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam kurs/ksiazke o php.
1. brakuje pol ze skladnikami sumy 2.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 00:01 |