![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2005 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założyłem na stronie naszej grupy dział download w którym są umieszczane pliki przydatne na studiach obecnie dodawanie nowych plików jest ograniczone bo moze to robić tylko admin przez sopiowanie pliku na serwer i wklejenie linijki <a href=>do kodu ręcznie. Czy jest możliwość by za pomocą php dodawać pliki mógł każdy kto odwiedza stronę
![]() ![]() ![]() -------------------- Warsztat: notepad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Był temat upload'u wiele razy na forum, wystarczy poszukać...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2005 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() ![]() -------------------- Warsztat: notepad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Jak już plik załaduje sie na serwe do wybranego katalogu to chciałbym zeby można go było potem ściągnąć z tej samej strony
![]() ![]() ![]() -------------------- Warsztat: notepad
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze jedno pytanko
![]() W podanym linku był artykuł na temat up load, pierwszą cześć mam wklejić do kodu mojej strony download.html a drugą część mam wklejić do pliku php.ini jeśli dobrze zrozumiałe ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Warsztat: notepad
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 02:44 |