| -Gość_pawel- |
|
|
Goście |
Jak zkonfigurować apache zeby obslogiwal polecenie mail() z localhost pod windows. nie bardzo wiem gdzie mam wpisac w php.ini haslo mailowe. uzywam wp.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz |
Cytat(Gość_pawel @ 2005-05-22 00:01:45) Jak zkonfigurować apache zeby obslogiwal polecenie mail() z localhost pod windows. nie bardzo wiem gdzie mam wpisac w php.ini haslo mailowe. uzywam wp. Potrzebne Ci konto pocztowe ktore nie wymaga autoryzacji, do wysylania maili (takie tylko zadziala na php.ini). Wiec ustawiasz to w okolicy Kod [mail function] ; For Win32 only. SMTP = localhost ; For Win32 only. ;sendmail_from = me@example.com ; For Unix only. You may supply arguments as well (default: "sendmail -t -i"). ;sendmail_path = Wpisujesz serwer smtp, ale pamietaj o tej autoryzacji. Jezeli nie masz takiego to posta sobie sam jakis serwer do wysylania mail (to nie jest trudne w sumie tylko next next next (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ) |
|
|
|
| -Guest- |
|
|
Goście |
a masz server SMPT?jeśli nie poszukaj na forum o phpmailer(). było niedawno
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2004 Ostrzeżenie: (20%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 04:14 |