![]() |
![]() |
-bulba- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie rozumiem o co chodzi, skrypt działą "na odwrót", moze ktos wie dlaczego?
dowcip polega na tym, ze nie dziala, ale jak zmienie if(!$plik) to dziala pomocy! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki błąd wyskakuje??
A nie powinno być tak:
Kiedyś coś czytałem o czymś takim, nie wiem, czy zadziała:
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
-bulba- |
![]()
|
Goście ![]() |
no wiem, ze musi ale wredne jest i nie dziala
sciezki mam dobre bo jak zrobie samo echo bez warunku to dziala ide sie rzucic z mostu ![]() |
|
|
-bulba- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2005-05-20 18:15:02) Jaki błąd wyskakuje?? zaden, nie dziala i juz a jak dam !$plik to dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Po1.
file_exists" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() - sprawdza czy plik istniej pod dana sciezka (wiec albo masz zla sciezke albo plik rzeczywsicie nie sitnieje) po2. if( $plik ) wykona 1 warunk jezeli zmiena istnieje i nie ma wartosci false/0 !$plik zrobic tak jezeli zmienan nie istnieje albo ma wartosc false/0 Wiec zastanow sie. Cytat ide sie rzucic z mostu ![]() po3. nie lubie jak ktos sie tak mazgaji, zamykam - przemysl cos chciales osognac i wyraz sie. pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:05 |