![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejna klasa w moim wykonaniu. Proszę o ocenę oraz sugestie... wszelkie komentarze bardzo mile widziane. Jako, że klasy nie testowałem jeszcze dogłębnie nie jest pewnie wolna od błędów.
Przeznaczenie
Przykład zastosowania: - Dzielenie wyników przy mySQL'u:
Ten post edytował CzesLaW'ek 29.05.2005, 22:42:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... Normalne
![]() Tylko czemu dajesz do oceny nie testowany skrypt?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Testowany... tylko nie w 100%
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to zapodaj testowany w 100%, to będzie co oceniać
![]() -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Powinno być już OK z tymi linkami
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Dla mnie wywałanie takiej klasy powinno się mieścić w 1 linijce Jeśli wywoła się tą klasę od razu w miejscu wyświetlania nawigatora (tzn. w jednej linijce) nie będzie co wstawić w "LIMIT" do mysql_query :/ chyba, że masz na to jakieś rozwiązanie ![]() Cytat lepszym rozwiązaniem byłoby przypisanie HTMLa zmiennym Moim zdaniem trochę bez sensu tworzyć tyle zmiennych, każda z małym kawałkiem kodu HTML... Cytat Po czwarte nie filtrujesz danych pochodzących z tablicy GET Zgadzam się w 100%, to jest do poprawki... Dziękuję bardzo z rady, każda jest dla mnie pomocna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:46 |