![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siedzę juz od 30 minut i próbuję znaleźć błąd w tym zapytaniu i nie mogę, proszę o pomoc w namierzeniu buga.
wyrzuca mi
help ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? bo za kazdym razem wstawiasz do 'lp' <---- '' pusty ciag, ktory jest konwertowany do zera (0), a pole 'lp' widocznie ma zalozony index (tzn. wartosci w tym polu nie moga sie powtarzac). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niebardzo, '' przechodzi na NULL prędziej i jeśli to pole jest auto_increment to wiadomo co się stanie... Problemem mogą być te ostatnie 3 zera. Czy któreś z tych pól nie jest typu UNIQUE?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
już znalazłem problem. Pole lp nie miało AUTO INCREMENT a miało mieć stąd błąd. Dzieki za życzliwość.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:53 |