|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
mam listę z której wybieram nazwę. Na podstawie nazwy tworzy mi sie kilka pól formularza. Metoda GET. Po wypełnieniu i przesłaniu formularza wynik się pojawia, ale lista mi się resetuje. Gdzie zapisać te zmienne i jak je później wpisać, żeby strona zawsze była w miejscu wysłania formularza? Może w TARGET? |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Daj troche kodu i troche jasniej napisz bo nie czaje o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%)
|
Jaśniej... ok
Mam formularz, w który wklepuję tylko datę. Lista została wybrana wcześniej. Służy on do zbudowania zapytania:
Problem jest taki, że nie bierze mi pod uwagę zmiennej "$lista1". Sprawdzałem i jest zadeklarowana. Gdy zamiast wpiszę np: to działa. Przypuszczam, że zmienna $lista1 nie jest po prostu wysyłana z formularza io nie wiem co z tym zrobić. Już mam, koniec tematu, nie wiedziałem, że formularz ma także opcję hidden, która służy do przekazywania ukrytych zmiennych. Ten post edytował oximus 19.05.2005, 22:11:06 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 19.12.2025 - 17:26 |