![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: Piaseczno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie to troche za pusto zwlaszcza ta pierwsza strona- biale tlo i troche grafiki (loga), menu tez nie grzeszy przepychem i dynamizmem.
a u wiem, pod firefoxem glowne okno,to w ktorym wyswietla sie tresc jest zwezylo sie i nie zajmuje calego okna ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: Piaseczno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a u wiem, pod firefoxem glowne okno,to w ktorym wyswietla sie tresc jest zwezylo sie i nie zajmuje calego okna ![]() tak ma być, pod wszystkimi przeglądarkami:) Dzięki za opinię. Jeśli chodzi o pustość to.. zastosowanie takiej prostej (prawa strona ma sprawiać wrażenie kartki a4, jakiegos zwykłego tekstowego dokumentu) było unikiem przed porywaniem się na robienie czegoś bardziej skomplikowanego. Nie jestem grafikiem (ani nikim utalentowanym w tym kierunku;) i po prostu nie mam o tym za wiele pojęcia. Więc skonczyło by się na czymś brzydkim i nieczytelnym. Ten post edytował rmn 18.05.2005, 20:02:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi się właśnie podoba. Proste, estetyczne, szybkie, zawierające wszystkie potrzebne informacje.
|
|
|
![]()
|
|
dzięki:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jednych miescach napchane w innych puste.
sprubuj zrobić to inaczej ![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
gdzie Twoim zdaniem jest "napchane"?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |