![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
szukałem na forum, ale nie znalazłem. Otóż skryptu js który umożłiwiałby dodawanie opcji do selecta, najlepiej tak, aby można było bezpośrednio w select'cie dopisywać Z góry dzęki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałeś
![]() ![]() Tutaj jest kod na przenoszenie pomiędzy selectami: Kod function c(from,to) { var x=document.getElementById(from); var y=document.getElementById(to); y.options[y.length] = new Option(x.options[x.selectedIndex].text,x.selectedIndex.value); x.remove(x.selectedIndex); } Wyłuskaj z tego najważniejsze elementy i napisz sobie dodawanie przy użyciu dwóch input=text z name=opis i name=value ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
gdybym znał js to pewnie bym sobie poradził, ale ja niestety js nie znam dlatego liczę raczej na gotowca niż naprowadzenie na odpowiednie tory, ale dzięki.
Gdyby ktoś miał coś więcej to czekam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
fajne, ale niestety nie o takie coś mi chodzi, postaram się lepiej to opisać
chodzi mi o coś takiego jk np pole adresowe w przeglądarce. Można sobie rozwinąć listę i wybrać lub wpisać coś nowego. Szperałem trochę w necie ale niestety nic nie znalazłem. Gdyby ktoś miał coś takiego i mogł udostępnić to był bym wdzięczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może Cię zainteresować.
http://www.webmasterworld.com/forum21/7166.htm -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
dzięki revyag, zapowiada się nieźle. wieczorkiem w domu potestuje. Gdyby ktoś coś jeszcze mniał, to z chęcią przyjmę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:22 |