![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pilna sprawa. Mam aplikacje (php + MySQL + Krasnal) na localhoscie. Po wpisaniu adresu stronki wszystko gra, ale jak poprzechodze na kolejne strony to po jakims czasie strona taka nie odpala mi sie odrazu (musze wcisnać F5 - odswież) i wtedy sie pojawi (jakby sie jakis bufor zapychal). Kilka osób zglaszalo mi podobne problemy ze swoimi aplikacjami ale najdziwniejsze jest to, że u kumpla na podobnej konfiguracji (Win XP Prof), dziala bez zarzutu. Wybaczcie jeśli temat był poruszany na forum ale nie znalazlem odpowiedzi. Z góry dzieki za rzeczowe odpowiedzi. pozdrawiam Marcin |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@coolbazetky, czy ten problem dotyczy tylo IE i czy masz wlaczona kompresje strony gzip?
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:03 |