![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://ummog.info/fiszol/
całą energi poświeconą nad stroną zainswestowałem w php Design miał być minimalistyczny i estetyczny, co o tym myślcie ? -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jak dla mnie spoko.
Aczkolwiek gdy dodaje opinie w devblog, to mi wywala ze jakis blad, nie pisze jaki i nie wiem co sie dzieje -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm, ja nie mam z tym żadnych problemów, wszystko śmiga
-------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a już wiem. jak się nicka nie poda lub maila to pisze co jest nie tak. Pisze to jednak tak krótko, ze nie mozna zdąrzyć przeczytać. Pozatym jak się wraca to już nie zapamietal opinii, tylko caly formularz jest pusty (to drażni).
Pozatym powinien wracac do formularza i obok nicka czy maila byc napis [popraw], zeby bylo wiadomo co jest nie tak. Twój formularz moze naprawde do szalu doprowadzić -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
srry, w złym miejscu redirect jest, już poprawiam
![]() -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fajoska stronka.
bardzo mnie się podoba... -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:04 |