![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oceniajcie wszystko i szukajcie a znajdziecie... bledy
![]() dodalem zmiane stylow ![]() ( niewiem czego cos sie krzaczy przy IE, przez ramke ktora tworzy domena :/) ip.free.pl Ten post edytował buffalo soldier 23.05.2005, 01:12:51 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie stronka calkiem si ( jak na jej profil ) - tylko troche za zarowiaste kolory...
a tak btw ... eeee : Cytat("strona glowna") Po co jest IP notifier? Na przykładzie... rozmiawiasz z kimś na czacie, gadu-gadu i potrzebne Ci czyjeś IP (nie wnikam do czego ![]() I właśnie dzieki czemuś takiemu jak IP notifier, możesz poznać IP dowolnej osoby. Cytat("podstrona ip notifier") Wypełnij Formularz: Wystarczy że wpiszesz swój numer gadu-gadu, reszta pól nie jest obowiązkowa. Pamiętaj żeby dodać numer gadu-gadu do swojej listy kontaktów: 7781134 eee wac Pan masz taki dobry humor czy mnie sie tylko wydaje ? ![]() ps. ale pamietaj ze zawsze jak sie poluje na wilka to ten wilk moze upolowac Ciebie ![]() ![]() Ten post edytował Fo 18.05.2005, 11:56:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mature pisemna pisalem nie dawno i dobrze poszlo
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie zbyt białe tło...
ale tak to fajnie ![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
hehe no chcialem zeby byl lay jak najprostszy, zeby stronka byla leciutka bo jest na wolnym serwerze niestety. a moze by tak jakies szczegoly wieksze ( oceny w skali 0-10 mile widziane
![]() Ten post edytował buffalo soldier 18.05.2005, 14:47:28 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Opera 8.0: jak przejade sie myszka nad menu to tlo przyciskow pozostaje zielone (po zejsciu myszki z przycisku)
2. http://www.pmail.pl/~buffalo/why/go.php?ms=web spojrz na tytul strony Ten post edytował dr_bonzo 18.05.2005, 14:51:54 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
dzieki wielkie
![]() ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe siedze za chinskim anonimowym proxy
![]() Cytat Twój IP: 211.231.187.49 , Host: 211.231.187.49 Serwer Proxy: Brak proxy, Host serwera Proxy: Brak proxy Chcesz wstawić takie dane na swoją stronkę? nie trzeba php, kliknij ![]() pozdrawiam -------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@buffalo soldier: proponuje przekazywac IP (iti - i te inne parametry) prze z js za pomoca funkcji, np getIp(), ktora zwroci ip jako string -- user ma wtedy wieksze mozliwosci uzycia tych danych, a document.write() jest chyba nie zalecane.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
chodzi Ci oczywiscie o kody dla webmasterow
![]() ale to sa kody dla skromnych stronek, dla tych ktorzy malo sie znaja i oczywiscie po to zeby promowaly moja stronke, zauwaz ze za pomoca document.write wyswietlam dane bedace linkiem do mojej strony, o to mi chodzilo wlasnie, a robiac jak Ty polecasz, ludzie nie beda musieli linkowac mojej stronki ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak na stronie przykladu jak bedzie wygladala wiadomosc, ktora otrzymam.
Przydal by sie jakis print-screen gg z taka wiadomoscia. Cos ten sktypt nie wykrywa dobrze proxy. Jestem za takowym, a pokazuje mi tylko: Twój IP: 62.179.0.13 , Host: warink00.chello.pl Serwer Proxy: Brak proxy, Host serwera Proxy: Brak proxy |
|
|
![]()
|
|
dzieki, screena juz robie
![]() przed formularzem IP notifiera juz jest link: Kod Kliknij, aby uzyskać szczegółową pomoc a tam krok po kroku jak uzywac ipn i screeny ![]() Ten post edytował buffalo soldier 22.05.2005, 13:50:12 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi sie podoba fajne, proste, troche daje po soczewach (za jaskrawo). A tak to po co komu szukanie kogos ip ja to korzystam z programów lub ping http://adres.pl
![]() ![]() -------------------- MP3: Ocean, Bracia, DKA, Arash, Energy
Warsztat: Apache2, PHP4, MySql, Linux Mandriva/Microsoft Windows XP Zajęcia: Administrator serwera UT, prowadzenie kilku stron, pisanie małych skryptów dla rozrywki... Cytat: "Co by człowiek chciał to zajęte..." - Kolega z ławki |
|
|
![]()
|
|
ale nie wszyscy je znaja
![]() ![]() wprowadzilem zmiane stylow na stronce ![]() ![]() ![]() Ten post edytował buffalo soldier 23.05.2005, 00:54:08 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:39 |