![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
i mi pokazuje że jest błąd na lini z Cytat while ($r = mysql_fetch_array($sql)) i nie wiem co zrobić ;/ w zapytaniu jest wszytko dobrze :| -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaki to jest blad?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\WebServ\httpd-users\pozdr\konsola.php on line 17
17 to jet to co podałem -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Upewnij się, że jestes poprawnie połączony z bazą, zobaczy co wyświetla mysql_error()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual po wykonaniu tego zapytania, soróbuj użyc ' zamiast ` w zapytaniu...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
lol .... Temad do zamkinięcia ... małe przeoczenie zapomniłem wpisać nazy bay danych ^^ sorki za kłopot
-------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:44 |