![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam textarea i zapiasalem w nim kod html i co zrobic aby zapisac to jako plik |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fopen" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, fwrite" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual... Przykłady zapisywania w linkach.
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie jakiś mały programik trzeba napisać
![]() używając: Kod <?
$fd = fopen('nazwa_pliku',w); fwrite($fd,$string); fclose($fd); ?> -------------------- Katalog stron
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo dziekuje wam za odpowiedzi sa dla mnie bardo cenne
karawan a jak trzeba zrobic aby zapisac podana w <input type="text" ... nazwe pliku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem coś takiego => http://forum.php.pl/index.php?showtopic=28482&hl=. Acha jeśli chodzi o edycję html'a to przy zapisie moga Ci się pojawić slashe, aby je zlikwidować przejedź strina strip_slashes" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual.
Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:48 |