![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2002 Skąd: Pruszków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dlaczego nie działa mi cookies jezeli uastwie ze ma byc aktywne przez jakis czas np. setcookie('imie','karol',time()+3600)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lepiej wytlumacz w jakim sensie "nie dziala"
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz w apachu czy masz zaktywowana te funkcje (lub w php.ini), mozliwe tez ze przegladarka blokuje ci cookies.
-------------------- If You don't believe in Yourself, no one else will.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaj mi sie, ze problem moze byc banalniejszy: cookies musza byc wywolane przed wyslaniem czego kolwiek do przegladarki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wydaj mi sie, ze problem moze byc banalniejszy: cookies musza byc wywolane przed wyslaniem czego kolwiek do przegladarki.
Albo jeszcze banalniejszy - sprawdz, czy przegladarka nie blokuje cookiesow (czy pozwala na ich obsluge i czy, w wypadku IE 6.0, witryna nie ma zablokowanego do nich dostepu) ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw poczekajcie az odpowie, co dokladnie mu nie dziala... bo ja sie domyslam ze mu te cookies potwor ciasteczkowy zjada...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Ja nic u nie zjadalem TO sa oszczerstwa Tak nie mozna ...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 00:17 |