![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to problemu jako takiego nie mam - raczej pytam z ciekawosci.
Chodzi o cos takiego:
Dlaczego za pierwszym razem (mysql_fetch_row) petla sie wykonuje, a jak chce $query wykorzystac drugi raz to juz sie nie da i musze ja zdefiniowac raz jeszcze. Jest czysta moja niezaspokojona ciekawosc - niech ktos mi to wytlumaczy. thx pzdr cudny -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
bo pierwsza pętla przeleci po wszystkich rekordach i nakoniec zwróci ci false (dzięki temu false zakonczysz pętle). Następne wywolania funkcji też zwrócą ci false (tak jak ostatnie z pierwszej pętli), gdyż pobrano już wszystkie możliwe do pobrania rekordy
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 387 Pomógł: 66 Dołączył: 31.03.2005 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() THX -------------------- ..::: Jak pomogłem to kliknij pomógł. Tak rzadko używacie tej opcji :( :::..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:38 |