![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czemu cos takiego powoduje mi blad:
tresc komuniaktu: Cytat Parse error: syntax error, unexpected '=' in D:\htdocs\tomcat\static.php on line 15 cos chyba przeoczylem bo nie pierwszy raz uzywam sttycznych metod i wlasciwosci i takiego bledu oczywiscie nie mialem Mam jeszcze jedno pytanie czy jak ustawie jakas wartosc zmiennej statycznej to czy ona bedzie taka sama dla roznych obiektow w danychm wywolaniu skryptu czy taka sama dla wszystkich obiektow nawet wywyolanych przez innego uzytkownika? -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed nazwą zmiennej nie ma znaku '$'.
Jeśli chodzi o zmienne statyczne to, o ile dobrze zrozumiałem pytanie, są one takie same tylko w obrębie jednego wywołania. Dla drugiego użytkownika możesz ustawić inne wartości. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Skąd: Szczecin->niebuszewo->*(next to window) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Jojo @ 2005-05-12 10:39:47) Przed nazwą zmiennej nie ma znaku '$'. Jeśli chodzi o zmienne statyczne to, o ile dobrze zrozumiałem pytanie, są one takie same tylko w obrębie jednego wywołania. Dla drugiego użytkownika możesz ustawić inne wartości. dzieki, obie odpowiedzi mnie satysfakcjonuja ![]() te literowki mnie kiedys wykoncza ![]() Ten post edytował squid 12.05.2005, 09:47:21 -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat te literowki mnie kiedys wykoncza winksmiley.jpg To chyba najwyższy czas zaopatrzyć się w dobre ide ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(bela_666 @ 2005-05-12 11:28:55) Cytat te literowki mnie kiedys wykoncza winksmiley.jpg To chyba najwyższy czas zaopatrzyć się w dobre ide ![]() uzywam dobrego IDE moim zdaniem a wszelkie podpowiedzi i inne korektory wlaczam bo utrudniaja mi prace i bez wiekszej potrzeby zrzeraja zasoby systemu -------------------- Jeśli życie to kara to nieźle nabroiłem ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
każdy ma co lubi
![]() ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 23:31 |