![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze ktos wie dlaczego ten skrypt nie dziala ?
[quote]/* path */ $poll_path = "tu jest moja sciezka"; require $poll_path."/include/config.inc.php"; require $poll_path."/include/$POLLDB[class]"; require $poll_path."/include/class_poll.php"; require $poll_path."/include/class_pollcomment.php"; $CLASS["db"] = new polldb_sql; $CLASS["db"]->connect(); $php_poll = new pollcomment(); /* poll */ $php_poll->set_template_set("plain"); $php_poll->set_max_bar_length(125); $php_poll->set_max_bar_height(10); echo $php_poll->view_poll_result(1); /* poll comments */ $php_poll->set_template("poll_comment"); $php_poll->set_comments_per_page(5); $php_poll->set_date_format("d/m/Y H:i"); $php_poll->data_order_by("time","desc"); echo $php_poll->view_poll_comments(1); echo $php_poll->get_comment_pages(1); ?>[/quote] pochodzi on z Adv Poll prosze o pomoc[/quote] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Proszę użyć odpowiedniego BBCode (Instrukcja) dla zaznaczenia listingu php.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A możesz napisać jaki błąd sie pojawia ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skrypt niby dziala ale nic sie nie pokazuje
na poczatku myslalem ze cos jest z ta linijka [php:1:0295c0c86c]<?php $CLASS["db"]->connect(); ?>[/php:1:0295c0c86c] ale teraz juz nie wiem |
|
|
![]()
|
|
juz wiem jaki jest problem
gdy zapisze skrypt w pliku php wszystko jest ok, ale jak go wkleje do kodu html to wychodza bledy, a jak zmienie Kod <?php ... ?> na Kod <script language=php></script> to bledy znikaja ale kod nie dziala.
moze to wina wersji php ? a jesli nie to czego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie wiesz że skrypty php mają mieć rozszeżenie .php, .php3 lub .phtml. No chyba, że jest inna konfiguracja serwera
![]() |
|
|
![]()
|
|
wiem ale ja ten skrypt chce wsadzic do htmla
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik plik_html.php:
[php:1:8caa9011b8]<?php setcookie( 'ciastko' ); ?> <html> <head> [..] </head> <body> <?php skrypty; ?> </body> </html> <?php include('footer.php'); ?>[/php:1:8caa9011b8] możesz przecież zrobić tak^^? nie możesz mieć w rozszeżeniu php? Czy o Co chodzi? Podaj troszkę więcej szczegółów... |
|
|
![]()
|
|
wielkie dzieki oto mi chodzilo
skorzystalem jednak z ramki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 14:43 |