![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ostatnio mam chec napisania czegos duzego jakis system a'la nuke tylko ze polski i troche inaczej przemyslany. Sam taki system bylby oparty na modulach np. 1 glowny zawiaralby baze userow i ich obsluge , panel administracyjny, potem np. moduly takie jak newsy, artykuly, galerie,sondy itp. do tego system skinow na mozna by sciagac skiny razem z htmlem do odpowiednich rzeczy jak newsy, czy forum.
jakby ktos z was chcial sie za takie cos zabrac do zapraszam do rozmowy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na start jaka dajesz cene?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
a ja z mila checia pomoge .... jak szalec to szalec a nie ....
moim zdaniem powinno to byc pod patronem wlasnie tego servisu zablysnac zaslynac wspomoc dzialanie innych a nie odsylac wciaz do manuala co sie stalo gl00pio popularne na tym forum ... to potrafi kazdy ... nie trzeba znac php, ani mysql, ani c++ nic nie trzeba znac, wystarczy miec modem i klawiature i napisac "wez looknij w manual" blechhh moze na wstepie forum w dziale php napisac look manual or link do manuala zrobic ![]() konczac z jeszcze raz podkreslam nie dla pieniedzy czlowiek zyje i pomoge Ci bezinteresownie, bezkeszownie, bezopoznien, jezeli ktos tego nie rozumie -- to juz jego problem nie moj .... zachecam do ^c (kopiowania) mojego stanowiska aby za jakis czas moc loooknac w lusto i sie do siebie usmiechnac pozdrawiam It`s_me idealista, moralista, bazodanowiec, maniak netowy, itd itp z Koszalina itsme@irc.pl itsme@crs.pl izkk03@polbox.com ps. mysql i php| css i html nie ruszam ... czekam na konkrety co do ww. projektu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2002 Skąd: Nie z Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak bedzie to mialo rece i nogi oraz szanse na duza odwiedzalnosc, to ja wam moge gratis zafundowac miejsce na serwerze unixowym+php+SQL+CGI (i co tam jeszcze).
P.S. Serwer chodzi na Polpaku - T 2 MB. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
I takie postepowanie 2 czlowieka mi sie podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2002 Skąd: Nie z Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konkret to wy zrobcie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error: to powiadasz, ze co trza zrobic dla tego "miejsca" :?:
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobry serwis - profesjonalny, ciekawy, z szansami na powodzenie (bla, bla, bla). Wy pracujecie, ja moge byc waszym mecenasem (nie mylic z mercedesem) hi, hi, hi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No spoko tylko wiecej takich ludzi potrzebuje !
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A ja myslalem ze error jestes pozadnym czlowiekiem, ktory rozdaje za darmo ... w przeciwienstwie do tych, co biora za darmo - robote :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też mogę pomóc (spróbować :wink: )
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rozdawnictwo juz dawno przeszlo do historii tego kraju. Teraz liczy sie inicjatywa, pomyslowosc, przedsiebiorczosc. Jak to bedzie, to i sponsorzy sie znajda. A z czasem wszyscy bedziemy mercedesami (nie mylic z mecenasami) jezdzic.
|
|
|
![]()
|
|
Co ty masz z tymi mercedesami?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też możecie na mnie liczyć, jak będę w stanie (w przerwie między robieniem jednej bazy a drugiej i nie będę pijany - żeby zapomnieć jaki to ból robić sam taką bazę) to wam pomogę
a tak na serio to w miarę moich umiejętności i możliwości POMOGĘ -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
dvc: robisz bazy?
|
|
|
![]()
|
|
baza to podstawa wszystkiego kazda lepsiejsza strnoka musi sie opierac na cudownie pikenej i prostej bazie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kryr: jeśli można tak to określić to robie
![]() a przy okazji chcę się jak najwięcej nauczyć ![]() popełniam pewnie dużo błędów, które można byłoby w prosty sposób ominąć lub wcale ich nie robić, ale jak posiedze jeszcze w tym rok to myśle, że będzie ok ![]() wielu rzeczy jeszcze nie wiem, nie wiem nie jak zrobić - wszystko robie po "omacku" i z chęcią porozmawiałbym z kimś o robieniu baz, technikach normalizacji, itd... dobrze wiedzieć itsme, że zajmujesz się bazami ![]() -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Chyba wszyscy "dzialajacy"
![]() |
|
|
![]()
|
|
a co z Tobą kryr? jak bazy danych?
-------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Narazie sa 3 osoby chetne do tegoprojektu jezelijeszcze ktos z was ma ochote to piszcie do mnie sagat@sagat.biz [/code]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 23:34 |