![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy ktos umialby napisac tutaj skrypt ktory wylogowywalby uzytkownika po okreslonym czasie nieaktywnosci oraz odliczanie byloby przerywane po aktywnosci uzytkownika ale nie tylko kiedy decyduje sie na zmiane strony ale takze wtedy gdy porusza jedynie myszka czy klepie cos na klawiaturze?
Nigdzie jakos ten temat doglbnie nie zostal zaprezentowany a na pewno przydatna to rzecz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(falkor @ 2005-05-11 03:30:55) takze wtedy gdy porusza jedynie myszka czy klepie cos na klawiaturze? Eto se neda pane Havranek. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widze że ajax jest nowym lekarstwem na wszystko.
Nawet ajax nie wychwyci czy ktoś kliknął lub wcisnął coś na klawiaturze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Bora @ 2005-05-11 10:22:55) Nawet ajax nie wychwyci czy ktoś kliknął lub wcisnął coś na klawiaturze. Jak to nie? Mi się wydaje że można w JS wychwycić kliknięcie myszą lub wciśnięcia klawisza. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet wówczas jak masz okno zminimalizowane albo oglądasz inną zakładkę ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No dobra, wiec jak sie da....przeciez jezeli ktos sie zalogowal i np spisuje sobie cos ze strony (np numery kont do ktorych wykonal przelew) to jedyne co bedzie wykonywal to ruch mysza ewentualnie klikal.Jest to aktywnosc ale go i tak wywali, tak?
Troche to dla mnie bez sensu ale ten Pan po filologii czeskiej uwaza ze sie nie da wiec JAK SIE DA I JAK NALEZY ZROBIC AUTOWYLOGOWNIE PO OKRESLONYM CZASIE BEZCZYNNOSCI? Prosze o propozycje kodu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(falkor @ 2005-05-11 11:25:00) Troche to dla mnie bez sensu ale ten Pan po filologii czeskiej uwaza ze sie nie da wiec JAK SIE DA I JAK NALEZY ZROBIC AUTOWYLOGOWNIE PO OKRESLONYM CZASIE BEZCZYNNOSCI? Ten Pan to ja? ![]() A wracając do tematu: masz dwa sposoby: 1. ciacho o nieograniczonej długości życia - wylogowanie dopiero po kliknięciu "wyloguj" 2. ciacho ograniczone czasowo i odświerzanie strony Inaczej to się chyba nie da proszę pana... ![]() -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Nadal uważam że to nie zadziała tylko jak ta strona ędzie otwarta, ale mniejsza z tym. A filozofie czeskie prosze soebie darować. http://www.codingforums.com/showthread.php?p=295647 Wystarczyło pogooglac (js detect mouse movement) Ten post edytował Bora 11.05.2005, 11:45:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 11:31 |