![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jako pierwsi (i narazie jedyni) mają coś na swojej częsci dev.php.pl osoby od dokumentacji !!!
Do roboty nadzorcy reszty działów ! (moja grupa też pusta ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bo po prostu musi być chociaż jeden dział, który jak ta lokomotywa Tuwima pociagnie za sobą resztę składu
![]() A na poważnie, to myślę, że ja to i tak najmniej mam roboty. Zobaczcie dyskusje o jądrze. Toć ja przecież nie nadążam tego czytać, że o rozumieniu nie wspomnę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Zgadzam się, trzeba im uciąć po 2 palce u rąk bo nie nadążamy z czytaniem
![]() A ty w której jesteś grupie ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
DT. Podobno tam szefuję.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No to szacuneczek
Ja pracuję w jądrze i modułach, ale ejstem tylko małym ziomkiem ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Informacje o przynaleznosci osob do grup oraz zajmowaych 'stanowiskach' sa na dev.php.pl na stronie Zespoly
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wiem wiem ale nie chce mi się kliknąć w link
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Oj, uważaj.. za "nie chce mi się" można tutaj być bardzo szybko zmoderowanym
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
sugerujesz coś ? :->
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
1. Idziemy do hydeparku.
2. Nie sugeruję, tylko informuję 3. Zakończmy tego czata. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miom zdaniem na dev powinne byc konkrety:P a nie jakaś bezsensowna gadka w stylu "no... to moze zaczniemy... ale no wiecie .....hmm ...nic jeszcze nie ustalono ... heeh.. to dousłyszenia jak się coś zmieni."
poczekaj troche to sie to wszystko poukłada. narazie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:46 |