![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zmieniłęm troche laya strony jak teraz?
http://pawe10.freestarthost.com/index.php -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie podoba po za jedną rzeczą jak najedziesz na jakis link po lewej stronie to zmienia kolor na biały i niemorzna sie doczytac
![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ok zmienie
-------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz fajnie.
jak klikam nauczyciele to cala stronka jakos sie piepszy.. ![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO ta wasza szkola to jak Hogvard(?) wyglada
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2005 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem, całkiem, tylko ten wyraz Witaj trochę dziwnie wygląda.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
Majdan > tylko, ze około 40 błędów jest spowodowane tym banerkiem od freestarthost
a jeżeli chodzi o te reszte to mam zamiar to poprawić jak skończę całkowice stronke Ten post edytował 11111 8.05.2005, 19:30:05 -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Majdan @ 2005-05-08 19:14:48) sluszna uwaga. jakas taka moda nastala na wrzucanie tych buttonow, jednak w duzej czesci przypadkow bezpodstawnie. niektorzy chca "zaszpanowac" a tak naprawde nie maja czym. co do strony to nic specjalnego (jakas grafika i troche tekstu) ale na witryne klasy moze byc. a, no i jest niespojna -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat(11111 @ 2005-05-08 20:21:51) Majdan > tylko, ze około 40 błędów jest spowodowane tym banerkiem od freestarthost a jeżeli chodzi o te reszte to mam zamiar to poprawić jak skończę całkowice stronke Człowieku, validator waliduje jako "HTML 4.01 Transitional", ilość błędów pomnóż przez 6, a dowiesz się ile byłoby by błędów na XHTML (taki button u Ciebie widać). Nie wystarczy skopiować z czyjeść strony obrazek, jak się nie wie nawet co on oznacza. -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe... Stronka niezbyt ciekawa, na stronke klasową wg mnie oczywiście powinny być ciepłe kolory, wykonana troche z jajem, a nie traka smutna, ponura, nie klejąca się kupy witryna. Jeśli wiesz, że layout nie jest twoją mocna stroną, to skorzystaj z szblonu - wkońcu są dla ludzi, a zazwyczaj są napisane prawidłowo.
PS. Z tym validatorem niezłe jajo - pod czyli pod tym względem twoja stronka jest ok ![]() Ocena: 3+/10 Pozdrawiam, Mateo ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(11111 @ 2005-05-08 19:21:51) Majdan > tylko, ze około 40 błędów jest spowodowane tym banerkiem od freestarthost a jeżeli chodzi o te reszte to mam zamiar to poprawić jak skończę całkowice stronke mysle ze zle do tego podchodzisz. powinienes od poczatku budowac zgodnie z html lub xhtml. jesli chcesz "poprawiac" strona na koncu to albo w kodzie wyjdzie potworek albo przerobisz cala witryne budujac ja niemal od nowa. -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezeli robisz strone pod rozdzielczosc o szerokosci 800px to zostaw troche miejsca na paski przewijania i ustaw szerokosc strony na 770-780px.
I co jest z tymi obrazkami w galerii ze sie nie otwieraja w IE ani w Operze? Teraz bedzie troche no fear w stosunku do wlasciciela twojego serwera, ale jak bys chcial sie pozbyc tych reklam to mozesz pobawic sie tym kodem wstawiajac go zaraz pod <body> ![]() ------ Lamanie regulaminu innych serwisow jest niedozwolone na forum ! Seth -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi sie nie podoba ksiega gosci... nie wyswietla niektorych znakow
|
|
|
![]()
|
|
zdjęcia działają już pod IE i Operą
Vertical niestety tak mam zamiar zmienić księge gości -------------------- Strona www jest jak kobieta, im ładniejsza tym większe ma powodzenie by ThundeR :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:38 |