![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jakim proggramie najlepiej stworzyć interfejs do bazy danych stworzonej w Mysql? Czy można użyć do tego accessa?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie bardzo Cie zrozumialem chcesz zrobic interfejs miedzy tymi bazami danych napisany w tym co oferuje access (np w VB)
![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno jakos sie da ale sa lepsze rozwiazania. Ja bym do tego wykorzystal php. Zostaje kwestia jeszcze podejscia do tego dlaczego tak chesz to wykorzystac i czy jest to jakas przerobka oprogramowania czy taki wymogl? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o stworzenie bazy danych w Mysql.Baza ta nie będzie miała żadnych powiązań ze stroną www.Nie ma żadnych wymogów to jest mój wybór, ale dopiero zaczynam bawić sie Mysql i za bardzo nie wiem co wykorzystać do stworzenia interfejsu do BD.Czy jest możliwość stworzenia interfejsu tak jak w accesie tzn. że program generuje kod sql?
Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz zrobic formularze? W MySQLu niestety nie ma gotowych narzedzi do generowania formularzy. Moze sa jakies programy ktore to robia. Jesli chesz zrobic sobie narzedzie do zarzadzania baza to musisz albo sam napisac i tu masz pole do popisu bo jezykow programowania jest sporo. Polecam php
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:28 |