![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. kupilem ostatnio glosniki Creative 5.1 na zlacze audigy2. i teraz moj problem:
jak puscic dzwiek przez wszystkie glosniki?? dzwiek leci tylko przez FR i FL... w grach dzialaja wszystkie glosniki ale muzyka tylko na dwoch :/ please help -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaką masz kartę muzyczną? To najprawdopodobniej w jej ustawieniach to ustawisz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sztosz @ 2005-05-04 13:26:36) A jaką masz kartę muzyczną? To najprawdopodobniej w jej ustawieniach to ustawisz. moja karta: Creative Sound Blaster Live! 24-bit probowalem w ustawieniach karty... test glosnikow wypadl prawidlowo... slyszalem kazdy kanal.. w grach tez dziala kazdy kanal a muzyka leci tylko na przednich lewym i prawym... nawet wegranie Windows plus! z dodatkiem do wmp do obslugi 6 kanalow nie pomoglo :/ -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Leci z dwóch bo to stereo
![]() Cytat Patented CMSS® 3D Audio Technology Listen to all stereo recordings including MP3/WMA and CD music in compelling 7.1 surround. Gdzieś w mixerze, czy tym creativowoskim panelu sterowania tą kartą znajdź coś takiego -------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
@ebe:
wegralem jakis kx project i jak chce tam odpalic mixer to wyskakuje error: --------------------------- Severe error --------------------------- File kxskin.kxs not found or is invalid The kX Audio Driver wasn't installed correctly Please re-run Setup --------------------------- OK --------------------------- reinstlowalem kilka razy i lipa :/ sa jakies inne programy do tego?? -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakie masz ustawienia w programie Sorrund Mixer? jak tam masz ustawione na 2 głośniki to dlatego... ja tez tak mam - za kazdym razem jak chce posłuchac muzy to musze tam przełączyć. Z tym ze ja mam audigy 2 ZX. Pisałem z konsultantem creativea ale odpisał ze to wada oprogramowania
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
ok juz se poradzilem. wegralem creative sound mixer i gitara tam to mam... choc nie ukrywam ze malo ma opcji :/
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i chyba w winampie trzeba ustawic odpowiednie opcje w ustawieniach direcd sound czy w czyms tam
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:21 |