![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiem czy to jest dobre forum do tego tematu, ale jak cos to prosze przeniesc ![]() Szukam dobrych ofert hostingu, ale zalezy mi tez na wysokich miejscach w przegladarce. Wiem, ze zeby tak bylo trzeba tez wykupic pozycjonowanie, ale w regulaminie firmy ktora oferuje takie pozycjonowanie jest napisane ze najpierw trzeba zoptymalizowac kod strony. No wlasnie: czy wie ktos na czym polega takie optymalizowanie? Czy to trzeba jakoś odpowiednio uzyc php? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troszkę informacji o pozycjonowaniu znajdziesz na http://www.pozycjonowanie.info lub poszukaj na sieci - parę artykułów się znajdzie
![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie czytam to i nie rozumiem jednego punktu:
Cytat 2. sprawdzić czy serwis ma postać "przyjazną" dla robotów indeksujących (jeżeli tak nie jest należy go przebudować),
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.. no to ja się wypowiem bo sam pozycjonuje strony.
Ad 1. Co do hostingu to on nie ma znaczenia w pozycji strony (chociaż ważny jest Uptime ponieważ gdy robot indeksujący strony nie może wejść na daną witryne poprostu ignoruje ją). Ważna jest domena która powinna spełniać pewne założenia: - w swojej nazwie powinna zawierać najważniejsze dla ciebie słowo kluczowe - powinna być łatwa do zapamiętania Ad 2. Modyfikacja kodu to odpowiednie ułożenie META tagów, a także stworzenie aby kod był przyjazny dla wyszukiwarek. To wcale nie jest modyfikacja kodu php (robot który wchodzi na strone internetową nie widzi kodu php lecz kod HTML który zwraca dany skrypt) @tsharek. alias prv.pl jest rozpoznawalny przez wyszukiwarke ![]() Kod <frameset framespacing=0 border=0 frameborder=0 rows="100%,*" noresize> <frame name="nazwa" noresize src="adres"> </frameset> i to dlatego google nie widzi kodu strony ![]() Polecam forum o pozycjonowanie http://optymalizacja.com/forum/ ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:44 |