![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Skąd: Żyrardów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
MAm malutki problem z moim cms'em. Otórz na poczekanie zrobiłem prosty sustem newsów (oto on w skrócie): lecz niewiem czemu niechce on wyświetlać mi wyników, a klasa do mysql'a działa poprawnie. W pliku index.php mam taki kod: i własnie czemu nic w to miejsce niewkleja, templet działa bo inne info mi wyświetla. pomóżcie z góry tnx -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze mysql zwraca tobie jakis blad ?
echo mysql_error; wpisz po mysql_query();... i wyrzuci tobie ewentualny blad. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Ace @ 2005-05-02 16:54:39) echo mysql_error; echo mysql_error(); -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2002 Skąd: Żyrardów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki , ale już sobie poradziełem. Miałem taki głupi problem, no ale mimo tego tnx
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli zadajesz pytanie na forum, i sam doszedłes do wniosku jak rozwiązac problem, moze warto napisac jak to zrobiles? dla przyslowiowej 'nauczki na przyszlosc' dla innych
|
|
|
![]()
|
|
Może to niebyło dobre rozwiązanie ale zrobiłem globalne połączeniea do bazy danych ($GLOBALS['sql'] czy jakoś tak, teraz już niepamiętam). Czy jest to wogule w miare bezpieczne.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:25 |