![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam coś takiego
niestety to zwraca mi taki błąd Kod Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in ŚCIEŻKA/DO/PLIKU.php on line 65 próbowałem także
wtedy zwracało czysty tekst bez znaczników [|foto|<jakiś numer>|] Przykładowy, pełny kod sprawdzania
Co mam z tym zrobić? -------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2003 Skąd: Siemianowice Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj jest błąd. Do tablicy $tab[\\1] nie można wrzucić takiej wartości a $tab[1] itp. -------------------- W życiu piękne są tyko chwile....
Życie choć piękne tak krótkie jest.... Wystarczy chwila by zgasić je.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
\\1 jest wynikiem wyszukania pewnej frazy ( w tym przypadku "([0-9]+)" ) więc pod \\1 kryje się konkretna wartość a nie ciąg "\\1".
zlukaj => preg_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Zamiast \\1 można użyć także $1 jednak w tym przypadku daje to te same efekty. ------------------------------------------------------------------------------------------- edit SPRAWA ZAMKNITA nie wiem jak to się stało ale skrypt zaczął działać. Musiałem coś zgubić potem znaleść. Jednak dziękuje za uwagę. Ten post edytował luinnar 2.05.2005, 19:35:48 -------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:12 |