![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tak, tak... chyba wreszcie użyję do czegoś moją domenę. Byłoby miło usłyszeć wasze opinie o designie przedstawionym na zrzucie tutaj (276.15 KB).
Ten post edytował bregovic 2.05.2005, 00:11:14 -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie bardzo ładny motyw, ale ten kolor tła ta jakiś trochę za bardzo mdły. poza tym chyba dobrze by wyglądało jakby główna część strony miała troszkę inny kolor (tzn. tło tego prostokąta) od tła "głównego"
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Uważam, że ni jak ma się to po lewej, do kruka. Bardzo chaotycznie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba, tylko wrzuć jeszcze jakiś background na tą pustą w zasadzie tabelę z tekstem
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sopel: Kolor jest de gustibus... ale co do tła to masz rację - trochę za bardzo się zlewa to wszystko.
Ociu: Hmm, dzięki za odpowiedź - w założeniu chaotyczność jest planem, aczkolwiek co konkretnie według ciebie daje wrażenie chaotyczności? Liście po lewej razem z krukiem, czy może coś innego? Vertical: To pokrywa się z sopel'em - więc coś w tym musi być ![]() Dzięki za odpowiedzi i oceny ![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a mmnie sie podoba
![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 16:47 |