![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
No coz jestem po premierze nocnej (dzis 24:01) i chce sie podzielic swoja opinia na temat tej produkcji.
=============================================== Film stracil to co mnie ciszylo w czesci 1 ![]() Ja sie nudzilem w kinie i szczerze rzecz biorac jest to film, ktory nie trzeba ogladac w kinie mozna swobodnie poczekac na wersje mniej oficjalna i zobaczyc w domu. Zawiodlem sie bardzo - a szkoda ... ps. Matrix 1 ogladalem go kilkanascie razy zas do cz. 2 szybko nie wroce -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Milo to slyszec itsme bo jak wiesz dzisiaj ja ide
![]() Jednak licze, ze chociaz FX beda na wysokim poziomie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja sie wybieram jutro. Coz, mam nadzieje ze bedzie jednak fajnie, w koncu juz nawet plakat w domu powiesilem :) A jedynke i trailery dwojki to juz chyba razem z 70 razy widzialem ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze że napisałeś. Zaoszczędzę na bilecie.
Matrix podobał mi się, ale nie żebym szalał. A do kina nie pójdę, wolę sobie później w domu na DVD obejrzeć spokojnie. Ostatnio byłem na "Johnny English " - bardzo dobre ![]() <reklama> A jak chcecie o filmach podyskutować to zapraszam na forum filmowe. Jest wątek o Matrixie 2 i opinie. </reklama> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Veni, Vidi, Vici
![]() Wlasnie jestem po ![]() Film stracil troche uroku gdyz glowny nacisk polozono na swietne efekty specjalne. Jednak nieraz mialem wrazenie sztucznosci postaci w scenach bijatyk (rendering modeli). Reaktywacja to co jakby cisza przed burza. Film jest dynamiczny aczkolwiek fabula mniej. Jednak koncowe sceny daja do myslenia o 3-ej wersji. Mimo gorszej fabuly od poprzedniego Matrixa film mi sie podobal. P.S. Zwroccie uwage na szyby w samochodzie podczas poscigu na autostradzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Veni, Vidi, Vici ja również.
Jestem pod głębokim wrażeniem. Zarówno od strony wizualnej (do drobnej sztucznosci nie podchodze sceptycznie - w koncu rzecz dzieje sie w programie, ktory ma prawo miec wady, hih), jak rowniez od strony muzycznej (eDonkey rano zacznie szukac soundtracka), jak i od ztrony psychologicznej. Po prostu ten film i historia, ktora opowiada nie da sie ujac w slowa "dobry, zly produkt" - jak dla mnie dobre jest wszystko co pozostawia w nas ślad. A Matrix i Matrix:Reaktywacja we mnie taki pozostawily. I zapewniam was, ze przy tej ilosci efektow specjalnych (a mnie osobiscie wciskalyu momentami w fotel) z czystym sumieniem wybacze realizatorom drobne niedopatrzenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A jak Ci sie podobala przerobka Clube To Death w scenie walki w willi na schodach ?
Musze przyznac, ze wlasnie czekalem na to aby uslyszec ten kawalek w nowym brzmienu. Jak dlamnie calkiem dobry. P.S. Jestem fanem tego kawalka ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Seth: powiem Ci, że samą ścieżkę dziękową musze sobie odsłuchac w domu jeszcze raz. Na chwile obecną co prawda próbuje prowadzić ze spenalzo logiczną dyskusje, ale mózg układa jeszcze wrażenia, hehe - btw: masz ten kawalek w oryginale? Podrzuc na mejla - porównam
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:18 |