![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 279 Pomógł: 15 Dołączył: 29.04.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od razu zaznaczam, że jestem kompletnym laikiem w php.
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak mam taki plik: Kod <?php echo("TATATATATATATDSDS"); include("module/theme/images/imgmanager.php"); include("module/config/config.php"); $zzz="tekst"; $zzz2="tekst_zzz2"; $dane="test"; ?> to jak mogę za pomocą jakiegoś pola textarea wczytać do niego zawartość wybranego pliku i udostępnić przycisk "Zapisz" zapisujący zmiany w konfiguracji?? -------------------- (\.../) This is Bunny. Copy and paste bunny into
(O.o) your signature to help him gain world domination. (> <) Zanim zapytasz | Też się przyda | Pomogłem ci? Kliknij "Pomógł" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat zamykam. Wieczorem usune.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 11:35 |