![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zebym nie wiem co zmienial i jak kombinowal zawsze wywala sie przy zapisywaniu danych do tabeli zamowienia juz nie wiem co z tym zrobic, bede wdzieczny za wszystkie sugestie
![]() ignorujcie wyhashowane elementy
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed mysql_query($dodanie) zrob ech $dodanie i zobacz moze cos zle generujesz zapytanie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak tez robie tylko printem
chodzi o to ze generuje poprawne zapytanie przynajmniej tak mi sie wydaje tzn jak juz wyswietli stringa z zapytaniem to wydaje sie byc wporzadku czy to moze miec cos wspolnego z tym ze zapytanie jest zbyt dlugie ? moze jest jakas inna skladnia na kopiowanie elementow pomiedzy tabelami ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaz to zapytanie i zrzuc strukture bazy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak wygladaja tabele koszyk i zamowienia, obie maja identyczna strukture (jedna jest kopia drugiej) co do przykladowego zapytanie to wyglada tak: Kod INSERT INTO zamowienia ( tytul, autor, wydawnictwo, rok_wydania, gatunek, ISBN, ilosc_stron, oprawa, cena, SID, sztuk, login ) VALUES ('ATOMOWY SEN', ' Siergiej Lukianienko', ' Amber', ' 2005', ' fantastyka', ' 83-241-2058-0', ' 222', ' oprawa miekka', '23', '4274a466ab299d2c47c6ebd211f2b98c', '1', 'szakal') mam jeszcze jedno pytanko zupelnie z innej beczki, czy funkcja mail
dziala pod windowsem (tzn jezeli serwer php stoi pod windowsem) czy moze to tylko pod linuxowymi ? |
|
|
![]()
|
|
Dziwne sprawdzilem u siebie i dziala ok. Jaki blad Ci zwraca zapytanie?
Cytat dziala pod windowsem (tzn jezeli serwer php stoi pod windowsem) czy moze to tylko pod linuxowymi ? Pod windowsem tez dziala musisz ustawic serwer pocztowy przez jaki ma wysylac. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:55 |