![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
kolejny problem, nad którym ślęczę to taki: Mam dwie listy wyboru umieszczone w pliku navi.php. Jest on załączony do pliku index.php. Załączony jest też plik wynik.php...skladający się z tabeli i dwóch kolumn. Wyniki z jednego zapytania (listy wyboru) wrzucane są do jednej kolumny, drugiego (drugiej listy wyboru) do drugiej kolumny. Problem w tym, że jak sobie dam w jednym oknie wybór i chcę coś wybrać w drugim to wynik drugiego zeruje mi wynik pierwszego i tak na odwrót. Chcę, żeby tak się nie działo oczywiście. To trzeba ustawić może cookie, czy nie da się tego zrobić na tabeli i trzeba wczytywać do ramek? -------------------- A T A R I
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze zrozumialem ale jak wybierzesz z jednej kolumny to musisz to pamietac w jakiejs zmiennej i podczas wyboru z drugiej kolumny dolaczasz to do linka i wtedy powinno wyswietlic wybrana zawartosc pierwszej i drugiej kolumny. latwiej by bylo jakbys jakis kod zamiescil.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znaczniki moga sie nie zgadzac, bo wycinalem to na szybko, ale sedno jest chyba zrozumiale:
navi.php:
wynik.php
-------------------- A T A R I
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:25 |