![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
zmagam się od dłuższego czasu z następującą kwestią:
chodzi mi najbardziej o pogrubiony fragment kodu. if($news_id == "NULL" && $news_tytul == "" && news_autor == "" && $news_tresc == "" && $data == "") { } else{ dodajDoBazy($news_id, $news_tytul, $news_autor, $news_tresc, $data); } } Kiedy wejdę na daną stronę to chcę widzieć formularz w który mogę wklepać nowego newsa. I tak jest, z tym że od razu wyświetla mi komunikaty zawarte w funkcji: Zapomniales podac tytul newsa! Zapomniales podac autora newsa! Zapomniales podac tresc newsa! Zapomniales podac date dodania newsa! Nie bardzo wiem, jak zrobić aby funkcja była reazliowana dopiero jak kliknę na formularzu wyślij, a nie od razu jak wejdę na tą stronę. -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if($_POST['submit'])
{ dodajDoBazy($news_id, $news_tytul, $news_autor, $news_tresc, $data); } oczywiśćie przycisk 'WYslij', czy jak go nazwałes musi miec name="submit" -------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
Uważasz sie za profesjonaliste? Przeczytaj to |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzięki, zadziałoło.
-------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:03 |