![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na pczatku pisze, ze jestem mlodym czlowiekiem, takze prosze mnie traktowac, a moze nie mnie a moja oferte jako oferte od czlowieka mlodego, os. fizycznej - nie jako PRZEDSIEBIORSTWO!. napisze krótko, szukam osoby, która za jak najkmniejszymi kosztami wykona system portalowy, który znajduje sie na stronie.. - www.FTB.pl - wszystkie funkcje jakie tam sie znajduja lub - www.ClubTechno.pl - jak wyzej.. Chcialbym, aby kazda osoba, ktora chcialby sie podjac tego zadania, napisala swoja oferte na PW - swoje maximum,minimum pieniedzy jakie trzeba przeznaczyc oraz czasu na wykonanie tego projektu. Napewno cos wybiore, zdaje sobie sprawe z wagi tego projektu... Pozdrawiam, KB con: admin@ihaa.pl Ps: Oczywiscie takie szczegoly jak jezyk w ktorym ebdzie to wszystko wykonane czy tez inne szczegoly, ktore trzeba bedzie indywidualie dogadac - prosze przedstawiac wraz z wycena itd. Ten post edytował gibos 28.04.2005, 00:54:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:05 |