![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oto kawalek menu :
jest tam tabela z " background="images/menu/tlopodmenu.gif"> " chcialbym , aby po kliknieciu zmienialo mi background tej tabeli na inny - LUB aby po kliknieciu nakladalo w jakis sposob inny kolor (przezroczysty) wydaje sie banalne, bo widac ze pisze w php ,ale JS dla mnie jest ze tak powiem jeszcze w statum bardzo poczatkujacym (jak nie zerowym) , dlatego prosze o pomoc z gory dzieki i pozdro -------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po kliknięciu w co ? W tego diva ? Tam już masz przypisaną jakąś funkcję.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w div'a nie - div jest nadrzedny
w to
pozdrawiam -------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najpierw prościutka funkcja w js:
Kod <script type="text/javascript"> function sw(t){ document.getElementById(t).style.backgroundImage="url(images/menu/obrazek.gif)"; } </script Lekka modyfikacja komórki: -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
oki , dziala mi to
![]() ![]() mam jeszcze jedno pytanie , poniewaz to menu opiera sie na cookies (jest to menu z dynamicdrive.com w jaki sposob kazac mu zapamietac , ze gdy sie kliknie , to sie zmieni image ? kod calego skryptu :
-------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]()
|
|
A co chcesz z tym zapamiętanym obrazkiem zrobić ? Może jest prostszy sposób na to co chcesz osiągnąć niż korzystanie z cookie.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
chodzi mi dokladniej o to, aby zapamietal stan obrazka po kliknieciu - przy odswiezaniu strony np.
-------------------- PC-TUNING.PL - ZMODYFIKUJ SWÓJ KOMPUTER !!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:33 |