![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec sprawa jest taka
mam liste ktora jest dynamicznie pobierana z bazy danych z tabeli Kod <SELECT NAME="menu"> <?php while($row = mysql_fetch_array( $result)) { echo '<option>'.$row[0]; } ?> </SELECT> i wszystko ladnie tylko chcialbym zeby np po wybraniu ktorejs z obcji np imienia wykonywal sie jakis skrypt powtarzam po wybraniu a nie zaglosowaniu w formularzu ![]() w zasadzie to tyle, pewnie to banal ale ja dopiero raczkuje <lol> a jakby ktos wiedzial to jak np zrobic zeby odswierzyc okno tak zeby nie bylo tego widac ![]() jezeli nie chce sie wam pisac ![]() ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat(tresor84 @ 2005-04-27 17:40:26) powtarzam po wybraniu a nie zaglosowaniu w formularzu ![]() w zasadzie to tyle, pewnie to banal ale ja dopiero raczkuje <lol> a jakby ktos wiedzial to jak np zrobic zeby odswierzyc okno tak zeby nie bylo tego widac ![]() W javaScript onClick i wtedy wyslasz formularz ![]() Co do 2giego to tez w javaScripcie http://bts.net.pl/hwao/xhtml/ Zobacz taby na dole (liczba jest losowana przy pomocy rand" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() w php ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ej i nie da rady w php
![]() ![]() ![]() no a macie jakis pomysl zebu uzyc update() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() Ten post edytował tresor84 29.04.2005, 11:45:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 21:25 |