![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Witnica, lubuskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zainstalowałem Krasnala w wersji 2.7 i jest on uruchomiony. Na pasku zadań pojawia się zielone piórko i komunikat o tym. Jedankże obok pojawia się także ikonka sygnalizatora drogowego z czerwonym światłem i nie wiem dlaczego tak jest. Nie wiem także jaka jest nazwa użytkownika i hasło gdy łączę się z WinMySQLAdminem (http://127.0.0.1/phpmyadmin/). Proszę o podanie loginów i haseł programów dostępnych w Krasnalu. Jeżeli to możliwe proszę także o link do jakiejś stronki jak obsługiwać programy będące częścią Krasnala. Dziękuję, Krzysiek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nazwa uzytkownika to root lub krasnal a haslo to poprostu krasnal, przynajmniej tak jest u mnie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakby to nie poskutkowało to po prostu włącz mysql monitor try czy jakoś tak i włącz tam usługe mysql'a
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Witnica, lubuskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powyższe hasła nie działają. Gdy kliknę ikonkę "sygnalizatora drogowego" prawym i wybiorę Win NT -> Start the Service pojawia się komunikat "Fails to start the Service. Please wait 30 seconds to try again".
EDIT Czy przyczyną może być Firewall? Ten post edytował Musashi 28.04.2005, 13:01:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 20:17 |