![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ponieważ zdarzyło mi się pracować na dwóch systemach, zainteresowałem się stałą DIRECTORY_SEPARATOR. Wg manuala ma ona zwracać '/' na unixie, a '\' na windowsie. Niestety stała jest pusta... I nie bardzo wiem dlaczego... Próbowałem gdzieś coś doczytać, z tego co zrozumiałem w manualu, powinna być dostępna. Ktoś może wie, gdzie tkwi problem? Z góry dzięki! -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A PATH_SEPARATOR też nic nie wyświetla?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem, wyświetla - średnik
![]() -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(czachor @ 2005-04-26 19:28:17) Witam, Ponieważ zdarzyło mi się pracować na dwóch systemach, zainteresowałem się stałą DIRECTORY_SEPARATOR. Wg manuala ma ona zwracać '/' na unixie, a '\' na windowsie. Niestety stała jest pusta... I nie bardzo wiem dlaczego... Próbowałem gdzieś coś doczytać, z tego co zrozumiałem w manualu, powinna być dostępna. Ktoś może wie, gdzie tkwi problem? Z góry dzięki! Pod Linuksem zarówno php 4 (4.3.10) jak i php 5 (5.0.3) wyświetla / |
|
|
![]()
|
|
No mi też (przepraszam, zapomniałem o tym napisać), ale pod windowsem zero reakcji...
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Hmmm... Sprawa się rozwiązała... sama. W pewnym momencie pod windowsem zaczęło działać. Nie wiem jak, bo w sumie nic nie zrobiłem, ale działa.
...po prostu microsoft? Dzięki wszystkim za sugestie. -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:00 |