![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postanowiłem sobie, że mój dwutysięczny (milenijny!) post. Napiszę o..... o niczym!
Nie będę pisał o tym jak to kiedyś przypadkiem zabłądziłem na to forum. Nie napiszę też o tym, że spodobało mi się tu i postanowiłem zostać na jakiś czas. Nie będę pisał o tych wszystkich ludziach, których spotkałem tutaj i którzy mieli spory wpływ na to, co robię i kim jestem teraz. I nie chcę tutaj teraz dziękować tym ludziom (ci, którym nie chcę dziękować, wiedzą, że to właśnie o nich mówię ![]() Co więcej, nie będę pisał o moich planach i marzeniach związanych z tym forum. O tym, że chciałbym, aby............... Tak więc nie doszukujcie się tu żadnych ukrytych treści. Post jest o niczym. A teraz niespodzianka dla tych, którym chciało się to przeczytać. Pierwsze 20... niech stracę 30 osób może dopisać się tutaj, zwiększając w ten sposób swoją liczbę postów! NIE MOŻNA WPISYWAĆ SI KILKA RAZY! Za to będą ostrzężenia. tTo prawdziwa gratka, zwłaszcza, dla "śmietanki", więc zapraszam! PO 30 postach wątek zamknę ![]() Dziekuję za uwagę i zapraszam do dopisywania życzeń, gratulacji, kondolencji lub postów o niczym. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ja jako Twój wierny słuchacz dopisuję się do tej 30. Można kilka razy?
![]() edit: No to bezsensu że nie można kilka razy (ostrzeżenia za to). To faktycznie zaszalałeś pozwalając zwiększyć liczbę postów aż o 1. Żeby było ze wciągu tej 30 ludzie by się łapali poraz kolejny na post to można by nabić, a przy okazji popatrzeć na częstotliwośc danego użytkownika ![]() JAkbym pozwolił po kilka razy, to dwóch pacjentów wykorzystałoby pulę i po zabawie. Na mój 3000 post pomyślę o czymś innym. /kszychu/ źle mnie zrozumiałeś. Zamknąłbyś pulę po 30 postach od różnych użytkowników, a nie po 30 postach. Zanim by się 30 róznych pojawiło, inni by mogli nabijać ![]() Nie chce mi się liczyć, a tak automat zrobi to za mnie ![]() no trudno. może na 3000 będzie lepiej ![]() ale się nabrałem. Nie wiedziałem, że na Hydepark postów nie nabija ![]() Ten post edytował nospor 26.04.2005, 07:45:18 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to ja też jako człowiek który nie ma co robić i czyta posty "o niczym" dopisuje się do tego wątku
![]() P.S przerobiłem piosenke 100 lat (tą co się śpiewa na urodzinach). 3000 postów 3000 postów niech napisze napisze nam 3000, 3000 niech wreszcie napisze je ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Diwi 25.04.2005, 13:59:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@krzychu: wielki podziw ze z tym wszystkim wytrzymujesz ;P
Nawet w moim milenijnym poście znajdzie się ktoś, kto przekręci mojego nicka :-D /kszychu/ -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
. <= moj najkrotszy post w zyciu na tym forum
![]() OFICJALNIE ZGŁASZAM POZEW DO SONDU ZA ŁAMANIE PRAW AUTORSKICH POZWANI: DASKO, KRZEMIAN, MATID dzis wieczor podjade do was, z kumplami czarnym BMW, połamie wam nogi i po co wam to? no po co? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.
-------------------- “Twój czas jest ograniczony, więc nie marnuj go żyjąc tak jak inni. Nie daj się znaleźć w potrzasku przez dogmaty, którymi żyją. Nie ulegaj opiniom, które zagłuszą twój wewnętrzny głos. I najważniejsze, miej odwagę pójść za twoim sercem i intuicją. Wszystko inne jest mniej ważne.”
Steve Jobs |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A pozatym w domu wszyscy zdrowi?
A zdrowi, zdrowi. Dziękować! /kszychu/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde, az sie nie chce nabijac postow kiedy na to pozwalaja...
![]() PS. Spodziewalem sie ciekawszego postu po takim tytule ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kszychu czesciej wpadaj do nas na irca
![]() pamietam kiedys jak polaczylem sie z ircem , napisales ... cos w stylu... "hej Ace, wreszcie z kims normalnym bede mogl pogadac " ![]() Miałem na myśli: z kimś na moim, niskim poziomie :-D /kszychu/ Re: A ja mialem na mysli - Na tak wysokim poziomie ![]() Ten post edytował Ace 25.04.2005, 15:08:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bardzo przepraszam, ale: O co chodzi? To coś w rodzaju ukrytej kamery?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Com powiedział, powiedziałem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LOL
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[````] (to jest tort nie znicz
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kyno @ 2005-04-25 13:06:48) @krzychu: wielki podziw ze z tym wszystkim wytrzymujesz ;P Nawet w moim milenijnym poście znajdzie się ktoś, kto przekręci mojego nicka :-D /kszychu/ Ja staram się być perfekcjonistą i teorie na temat niepoprawnych nazw własnych do mnie nie docierają, więc ubóstwiam ortografię ![]() Pozdrawiam Krzychu ![]() . Nie ma "teorii na temat czegoś", są "teorie czegoś". W tym przypadku teoria nazw własnych :] /kszychu/ -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posty w tej kategori nie nabijaja licznika postow (chyba) wiec wypisze kilka slow:
To tak poza tematem. 2 000 postow to troche czasu jest, przychodza pytanie do glowy: co zyskalem?, co stracilem? jak sie rozwinolem przez to forum? w czym jestem dobry, a w czym nie? co chce jeszcze osoganac? - Prawda kszychu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiesz, kszychu, nie spodziewałem się tego po tobie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo ja jestem moderatorem i mogę, a Ty nie :-P /kszychu/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak 3maj kszychu
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2005 Skąd: internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Dzięki, to jest przepiękne!!! Masz u mnie dwa gratisowe zdjęcia ostrzeżenia! Przypomnij się jak będziesz potrzebował! ![]() uff, dobrze że za friko ![]() @Imperior ale mnie podpuszczasz, oj nieładnie ![]() Ten post edytował emilio 26.04.2005, 14:22:00 -------------------- Biorąc pod uwagę wszystkie akty tworzenia, odkrywa się jedną elementarną prawdę: gdy się czemuś prawdziwie poświęcamy, wspiera nas opatrzność. [JOHANN WOLFGANG GOETHE]
Tylko krowy chodzą stadem, lwy zawsze samotnie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:33 |