![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, pisze posta i po jakims czasie zmienia mi znaki wlasnie w taki sposob jak ponizej ...potem juz caly czas tak mam..dzieje sie tak tylko na tym forum...co moze byc przyczyna? jak sie tego pozbyc?
zmienia znaki wlasnie tak: witam, pisye posta i po jakims cyasie yamienia mi ynaki wlasnie w taki sposob..jak widac...dyiala to tzlko na forum.php.pl ..jak sie tego poybzc_ ynaki specjalne tey sie ymianiaja...a w notatniku jest ok...co to moye bzc_ -------------------- A T A R I
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
MOże podcas pisania wciskasz niechcący kombinację, która przełącza ci klawiaturę. Forum tu raczej nie ma nic do tego
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nacisnij ctrl + shift?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2005 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
genialne ;] hehehe...ach te klawiatury laptopowe....
-------------------- A T A R I
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przenoszę: Opinie o wortalu -> Hydepark.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem... głupie są te klawiaturki =] czasami zamiast y piszę z, zamiast - pisze?. Jak się niechcący naciśnie równocześnie ctrl + shift to się tak robi :[ no więc trzeba znowu wcisnąć ctrl + shift
![]() -------------------- Muzyka słuchana z tobą więcej niż muzyką,
I chleb z tobą łamany był więcej niż chlebem; Teraz, gdym jest bez ciebie, spustoszone wszystko, Już martwe wszystko, co niegdyś tak piękne.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:25 |