![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby w jednej komorce w Portalu znajdowały się widomości z jakiegoś portalu (RSS chyba tak to sie nazywa), zebym nie musiał co dzień czy co nowe wiadomości zmieniać skryptu na nowy, tylko żeby go automatycznie pobierał (Czytał zaktualizowany pliczek html). Czyli w skrocie chodzi mi o to aby skrypt RSS pojawil sie u mnie na stronie. Wiec jak by ktoś wiedział jak to zrobic to prosiłby bardzo o Pomoc. Pliss
Ten post edytował z10m4l 23.04.2005, 10:13:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fopen lub curl do pobrania pliku, a potem parsowanie XML
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie ma jakiegoś gotowego? bo na php to ja sie zbytnio nie znam a mozna by powiedziec ze jestem w tym troche wiecej niz zielony :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co za problem
![]()
To jest nic innego jak wyświetlanie danych, tylko że w inny sposób ![]() Ten post edytował Speedy 25.04.2005, 17:13:36 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@speedy: Pisałem RSS do programu TV i nie chciało mi pokazywać
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 07:40 |