![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuje gotowej witryny internetowej na wzór, która zawiera skrypty php np: licznik odwiedzin lub księga gośći.Jest mi to potrzebne ponieważ sam musze zrobić witrynę z takimi elementami na zaliczenie.Jeśli ktoś posiada moze taką witrynę to jeśli mogłby niech podeśle mi ją na maila: Szczeki_kac@interia.pl Z góry dziękuje za wszelka pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
![]() Co do licznika to kiedys pisalem takie cos (staroc:P) Click! ale to tylko online ![]() Co do licznika to samemu trzeba go napisac (prosta sprawa 2 min roboty max:) ) a ksiega gosci to juz roznie ![]() Wg mnie powinienes to zlecic komus do napisania za $$ i on Ci wyjasni ewentualnie jak to zrobil. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gotowe skrypty masz tutaj
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli tak szybko robisz liczniki to napisz dla mnie jeden bo ja nie umiem i zamieść go na forum
![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Hamburg / Darlowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://hotscripts.com/php/Scripts_and_Prog...ters/index.html
303 sztuki do wyboru |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no coś nie mogę otworzyc strony z tymi licznikami
![]() ![]() -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:07 |