![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak się nazywa funcja która wypisze mi np. liczby od 1 do 100.
![]() -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Można na wiele sposobów np.
Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale nie o to mi chodzi, jest jakas funkcja w php ktora tworzy liczby wystarczy podać przedzial, tylko nie wiem jak sie nazywa. Wynik zapisac do zmiennej i mam stworzona tablice. O to mi chodzi.
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz sobie takiej funkcji sam napisać? co to za problem?
![]() BTW. Jesli jednak cos takiego jest na http://pl2.php.net/ to chętnie sie dolącze do tematu... -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Napewno jest gdzieś kiedyś widziałem coś takiego.
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki
![]() -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:58 |