![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam plik uploader'a
[php:1:c622e4f2e3]<? copy($userfile, "$DOCUMENT_ROOT/radio/portal3/portal3/upload/mp3/$userfile_name") ?>[/php:1:c622e4f2e3] chce tu okreslic typ pliku jaki mozna uploadowac stronke ok czyli ze sie dobrze zaladowalo stronke error ze sie zle zaladowalo acha mam jeszcze plik formularz.html = Kod <title>Upload MP3</title>
<body bgcolor="#AAC3D7"> <center> <FORM ENCTYPE="multipart/form-data" ACTION="upload.php" METHOD=POST><br> <INPUT TYPE="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="500000"><br> <font color="#FFFFFF">Plik do wysłania:</font> <INPUT NAME="userfile" TYPE="file" size="20"> <INPUT TYPE="submit" VALUE="OK"><br> </FORM> <br></center> Prosze zaznajomic sie z tym tematem (to wlasnie o to min. chodzilo) http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=2810 i prosze sprecyzowac swoje pytanie [posty nie zwiazane z dyskusja zostaly sksowane] - Seth |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przeanalizuj swoje pytanie, przeredaguj je i zadaj jeszcze raz. Bo jak na razie, to za cholere nie wiem, o co Ci chodzi.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz sprawdzić typ MIME pliku, jest zawarty w automatycznie tworzonej zmiennej (po pomyślnym uploadzie) $userfile_type.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 22:57 |