![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie problem:
Mam na 1 stronie pola do ankiety jak ktos klika dalej, to one zapisują się do bazy, a wraz z nimi liczba 7 cyfrowa, ktora nie może się powtarzać ale niestety się powtarza i jest znowu strona z pytaniami. Oto kod: (który już się przewijał kilka razy na tym forum)
Chodzi o to że jak ktoś wypełni pytania i kliknie dalej to otwiera sie strona na ktorej następuje zapis do bazy i nastepuje przekierowanie na strone z pytaniami i tak w kulko. Wydaj mi sie ze czas w jakim nastepuje zapis pytan do bazy i wygenerowanie tej liczby jest bynajmniej bardzo podobny i dlatego sa takie same wartosci, choc moge sie mylic. Ten post edytował usiek00 18.04.2005, 20:05:55 -------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego nie chesz uzyc rand?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy to pomoże ?
-------------------- www.sokololsztyn.zh.pl <- warte obejrzenia:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 11:50 |