![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak zrobić taki skrypt, że rejestrując się pod nickiem np: vojtek na serwerze tworzy się katalog o nazwie vojtek. I po zarejestrowaniu, kopiują się do niego pliki np: index.htm itd.
![]() -------------------- Wykrztałcenie nie piwo nie musi być pełne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale ja jestem początkujący i nie wiem jak się do tego zabrać.
Bo ja potrzebuje po wypełnieniu formularza żeby tworzyło ten katalog i kopiowało pliki. Dajcie skrypt konkretny ![]() -------------------- Wykrztałcenie nie piwo nie musi być pełne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2005 Skąd: W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwróć uwagę na odpowiednie uprawnienia katalogu w którym umieszczasz skrypt, bo inaczej mkdir moze się nie wykonać. Poza tym oczywiście traktuj powyższy skrypt tylko jako wskazówkę (jakkolwiek powinien działać). Przydałoby się jeszcze np. kontrolować nazwę nicka, biorąc pod uwagę, że ma być on nazwą katalogu. Ten post edytował soldat 18.04.2005, 15:33:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:31 |