![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o pomoc poniewaz mam problem:
chciałbym zapytac czy nie wie ktos gdzie moglbym znalezc skrypt(y) w php który wczyta określone elementy pliku tekstowego do okreslonych pól tabeli na stronie. albo czy ktos moglby mi napisac taki skrypt poniewaz ulatwilo by mi to życie, a ja sam nie potrafie na pisac czegos taiego wiec prosze specjaistów o pomoc tabelka wyglada mniej wiecej tak: http://www.yaygree.cad.pl/tabela.htm ...albo zeby był formulaz do wpisywania danych |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wyglada ten plik txt ?
bo np tak: users.txt: Kod jan||kowalski||23||nie ktos||ble||22||tak php:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jesli chcesz skryptu gotowego to wybrales zle forum, jedyne co mogę Ci doradzić to odczytujesz plik txt file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nastepnie, za pomoca wyrazeń regularnych wyszukujesz interesujace Cie dane w pliku. Po czym ładnie wszystko umieszczasz w dokumencie w tabelkach. Jesli jednak oczekujesz, że ktos Ci to napisze, to napisz wiecej szczegolow to ma zawierac taki plik tekstowy... etc.. Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziekuje slicznie
![]() generalnie chodziło mi o własnie cos takiego tylko czy nie dało by sie zrobić jakiegos formulrza który by dodawał nowe wiersze w tabeli lub kasował je?? Ten post edytował yaygree 17.04.2005, 22:39:11 |
|
|
-roku- |
![]()
|
Goście ![]() |
Widzialem jak Sabistik to napisal, ale nie wiem jakto wstawic do strony html, jestem na razie zielony. Potrzebuje czegos takiego za, mam np plik txt do ktorego wpisuje adresy mail w raz z ich wlascicielami (moga sie co jakis czas zmieniac, lub moze sie ich liczba zwiekszac) i zeby to mi automatycznie pokazywalo na stronie w tabelce. Po prostu zeby nie pisac kodu html na stronie i tam zmieniac dane tylko zebym w pliku txt zmienil. I chyba ten skrypt bedzie ok?
Tak jak pisalem nie wiem jak ten skrypt wstawic na strone:( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 19:25 |